ČAIR [572]

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 9.jpg
  • 3.jpg
  • 6.jpg
  • 4.jpg
  • 7.jpg

Broj nekretnine : 572

Izdvajamo iz ponude, Novo u ponudi 500€ - Izdavanje, Izdvajamo iz ponude, Poslovni Prostor i Lokali
64 2 Spavaćih soba 1 kupatilo 0 Spratnost
 
 Dodaj u omiljene
Štampaj

Novo u ponudi Kitić nekretnina!

U ponudi imamo luksuzan poslovni objekat u blizini parka Čair, u Prvomajskoj ulici. Lokal je opremljen kancelarijskim nameštajem i kompletno je sređen tako da ne iziskuje nikakva dodatna ulaganja. Ukupna površina lokala je 64m2 i nalazi se u prizemlju zgrade sa izlazom na prometnu ulicu, uz obezbeđen besplatni parking. Sastoji se od jedne veće kancelarije, dve manje, mokrog čvora i ostave. Grejanje u lokalu je centralno, prostor je klimatizovan, obezbeđen je internet i alarmni sistem.
Ovakav poslovni prostor pogodan je za najrazličitije vrste delatnosti, za kancelarije, apoteke, kladionice, advokature, agencije, za prodajni prostor i slično.

O lokaciji na kojoj se nalazi zgrada ne treba puno pričati, jer je to uvek tražena i atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini glavnih gradskih ustanova, Nacionalne službe za zapošljavanje, osnovnih škola, odlično povezana sa svim važnim objektima i nalazi se u odličnom okruženju.

Lokal se izdaje na duži vremenski period uz obavezan depozit prilikom početka zakupa, kao poslovni prostor, ali se može izdavati namešten sa stvarima isključivo ozbiljnim poslovnim ljudima. Za avansnu uplatu za duži vremenski period postoji mogućnost korigovanja cene.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 060/468 7555, 060/468 7556, 063/468 755, 018/523 640, ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine