EPICENTAR [771]

  • image1
  • image3
  • image2_1
  • image1_1
  • image0 (3)
  • image7
  • image20
  • image6

Broj nekretnine : 771

Spuštena cena 3,900€ - Izdavanje, Poslovni Prostor i Lokali

Ekskluzivna ponuda Kitić nekretnina – poslovni prostor u strogom centru grada.

U pitanju je nekretnina koja se sastoji iz dva nivoa, a ukupna površina prostora je 420m2 :  prizemlje od 220m2 i suturen od 200m2.  Takođe, u sklopu dvorišta se nalazi i nekoliko pomoćnih prostorija koje mogu imati različite namene. Jedna pomoćna prostorija od 14m2 nalazi se iza kuće, dok se druga pomoćna prostorija od  33m2 nalazi u dvorištu, ima zaseban ulaz iz dvorišta i sa ulice i može se preurediti u manji lokal. Suturen se sastoji od šest odvojenih prostorija i dva mokra čvora, dok se prizemlje  sastoji od šest zasebnih prostorija, dva mokra čvora kao i prostrane  terase. Komunikacija sa suturenom postoji iz prizemlja sa dve strane. U pitanju je nekretnina salonskog tipa sa visinom plafona je 2,2m, a objekat poseduje i prelepo uređeno dvorište.

Ova nekretnina iziskuje adaptaciju u zavisnosti od ličnih afiniteta, kao i od vrste delatnosti kojom bi se budući zakupac bavio. Stolarija je kompletno zamenjena i postavljena je najkvalitetnija PVC stolarija. Objekat  pruža puno različitih mogućnosti uređenja, može se urediti kao: kancelarijski prostor, prostor za firmu, IT sektor, knjigovodstvo, osiguranje, kozmetički salon, ugostiteljski objekat i sl.

O lokaciji na kojoj se nalazi zgrada ne treba puno pričati, jer je to uvek najtraženija i atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini glavnih gradskih ustanova i institucija, filijala banaka, odlično povezana sa svim važnim objektima i nalazi se u odličnom poslovnom okruženju.

Izdaje se isključivo na duži vremenski period, uz obavezan depozit prilikom početka zakupa.

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi ove nekretnine, ili želite da zakažete termin razgledanja, slobodno nas kontaktirajte: 018/523 640, 060/468 7555, 060/468 7556, 063/468 755, ili nas posetite na adresi Nikole Pašića br.30/2, gde možete pogledati više fotografija, i dobiti više informacija o ovoj nekretnini.

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine