STROGI CENTAR – NOVOGRADNJA [333]

  • KATALOG STANOVA_Page_1
  • KATALOG STANOVA_Page_16
  • KATALOG STANOVA_Page_14
  • KATALOG STANOVA_Page_13
  • KATALOG STANOVA_Page_11
  • KATALOG STANOVA_Page_15
  • KATALOG STANOVA_Page_5

Cena na upit, Novo u ponudi - Duplex, Dvoiposobni Stanovi, Troiposobni Stanovi i Veći, Trosobni

Na prodaju novi stanovi u strogom centru.

STAMBENI VIŠEPORODIČNI OBJEKAT Po+P+4+Pk
Novoprojektovani objekat je kao stambeni objekat spratnosti (Po+P+4), sa 11 (jedanaest) stambenih jedinica. Objekat je projektovan kao jedna celina sa ulaznom partijom i svim potrebnim pratećim sadržajima za 11 stambenih jedinica (parking, ostave, potrebne
tehničke prostorije).
Objekat se gradi po najnovijim standardima koji su propisani u građevinarstvu i prema svim uslovima energetske efikasnosti.

Podrumska etaža sa namenom za parkiranje vozila (10 parking mesta), smeštaj stanarskih ostava (11 stanarskih ostava) i tehničkih prostorija.
Prizemlje se sastoji: ulazna partija sa vetrobranom, stepenišni prostor, hodnički prostor sa liftom i 2 stambene jedinice: Stan 1 – jednoiposobni, Stan 2 – trosobni – NIJE VIŠE U PONUDI .
– Prvi sprat se sastoji od 2 (dve) stambene jedinice (Stan 3 – četvorosobni – NIJE VIŠE U PONUDI , Stan 4 – trosobni), hodničkog prostora sa liftom i stepenišnim prostorom.
– Drugi i treći sprat se sastoji od po 2 (dve) stambene jedinice Stan  8 – trosobni), hodničkog prostora sa liftom i stepenišnim prostorom.
– Četvrti sprat se sastoji od 3 (tri) stambene jedinice. Sve tri stambene jedinice su po strukturi dupleksi sa drugom etažom. Struktura stanova na IV spratu je sledeća:
Stan 9 – dupleks sa 3 spavaće sobe, Stan 10 – dupleks sa 3 spavaće sobe, Stan 11 – dupleks sa 3 spavaće sobe.

Podovi stambenih delova objekta su “plivajući” sa postavljanjem 2cm podnog stiropora 25kg/m3 (ili stirodura) na pod i po obimu, sa izradom preko njega pvc membrane, lako-armirane cementne kosuljice i finalne obrade od granitne keramike i hrastovog parketa prve klase.

Grejanje i hlađenje svake stambene jedinice je nezavisno, sa toplotnom pumpom.

Predviđeno je podno grejanje u frekfentnijim zonama stana (sanitarni čvor i kuhinja) dok su drugi delovi rešeni fan-coil uređajima za grejanje i hlađenje.
Svaka stambena jedinica poseduje ,,Smart System’’ daljinske kontrole grejanja i hlađenja kao i kontrolu tople vode, kontrolu automatizovanih roletni, kontrolu određenog broja utičnica i rasvete (preko aplikacije), video kontrolu pristupa.

Unutrašnja stolarija, sobna vrata, izrađena od visokokvalitetnog furnira kao završnice sa tvrdom ispunom (iverica).

Spoljna stolarija je od šestokomornih PVC Salamander profila u antracit boji sa troslojnim clime guard staklom, ispunjeni argonom i tri termo prekida.

Fasadni zidovi kao i zidovi između stanova zidani su termoblokovima. Termoizolacija spoljnih zidova rađena je kamenom vunom i završnim akrilom sa dekorativnim elementima.

Ima povraćaj PDV-a.

U ukupnu cenu stana ulaze i podrumske pr­ostorije, dok parking mesto u podzemnoj garazi​ ne ulazi u cenu i iznose 9500e + PDV.

Na objektu se trenut­no rade zavrsni rado­vi.

CENA NA UPIT

Mapa Nekretnina u Ponudi

Slične Nekretnine