Duško Kitić

Vlasnik Agencije i Glavni Agent za Nekretnine

Duško Kitić

Kada Vam je potreban posrednik u prometu i zakupu nepokretnosti u Nišu, Vi zaslužujete najboljeg partnera koji će Vas zastupati u tom procesu. Duško Kitić predstavlja najbolju uslugu posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Nišu od 2008. godine. Rodjen u Nišu, Duško već pet decenija unazad prati razvoj nekretnina u gradu što ga čini stručnjakom nekretnina na teritoriji grada Niša.

Iz godine u godinu, Duško Kitić nastavlja da predstavlja kupce i prodavce nekih od najneverovatnijih nekretnina koje Niš ima u ponudi. Ako tražite pouzdanog partnera u oblasti nekretnina, kontaktirajte Duška.

Duško Kitić je vlasnik i najiskusniji agent za nekretnine u timu Kitić Nekretnina. On je do sada zabeležio veliki broj transakcija nekretnina i time stekao poverenje mnogih klijenata. Njegovo temeljno znanje i razumevanje ponuda nekretnina u Nišu, kao i obaveštenost u nekretninama koja je van domena javnosti, daje njegovim klijentima značajnu prednost. Kao stanovnik grada Niša, on obožava da deli neuporediv način života koji je dostupan Nišlijama. On je ljubitelj sporta i veliki pristalica mladih nevladinih organizacija koje učestvuju u razvoju dece i mladih ljudi iz Niša.


Kontakt Detalji
  • Kancelarija : +381/ 18-523-640
  • mobilni : +381/ 60-468-7555